Betaalmethoden

WAAR EN WANNEER WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD?

JEWELTREND LEVERT BESTELLINGEN UITSLUITEND OP GELDIGE POSTADRESSEN, GÉÉN POSTBUSSEN

UW BESTELLING WORDT NORMALITER 2 À 3 WERKDAGEN NA GOEDKEURING VAN UW BETALING EN BESTELLING GELEVERD (MITS HET PRODUCT VOORRADIG IS). VOORRAADINFORMATIE STAAT STANDAARD VERMELD BIJ DE PRODUCTINFORMATIE OP ONZE WEBSITE. VOOR PRODUCTEN WAARVAN (TIJDELIJK) GEEN VOORRAADINFORMATIE OP DE WEBSITE BEKEND IS, KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN 0180 497170. ZIJ KUNNEN U EEN VERWACHTE LEVERTIJD DOORGEVEN. LET OP: ALLE LEVERTIJDEN DIE GEMELD WORDEN OP ONZE WEBSITE EN/OF DOOR ONZE VERKOPERS ZELF, ZIJN INDICATIEF EN KUNNEN ACHTERAF ALSNOG WIJZIGEN.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

ONZE VERZENDKOSTEN ZIJN VOOR AFLEVERADRESSEN IN NEDERLAND EN BELGIË GRATIS ALS U VIA ONZE WEBSITE HEEFT BESTELD BOVEN DE 50 EURO.  ONZE BESTELLINGEN WORDEN BEZORGD MET O.A. MIKROPAKKET, DHL, NPD, TNT, DPD EN GLS. HEEFT U GROTE HAAST MET UW LEVERING OF HEEFT U SPECIALE WENSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VERZENDING NAAR HET BUITENLAND

IN DE REGEL IS VERZENDING NAAR HET BUITENLAND DUURDER DAN EEN VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN BELGIË. OMDAT WIJ NIET VOORAFGAAND AAN EEN BESTELLING DE EXACTE KOSTEN VOOR VERZENDING KUNNEN BEREKENEN, WORDT DIT PAS NA HET PLAATSEN VAN UW BESTELLING BEREKEND EN GECOMMUNICEERD. WILT U EEN BESTELLING IN HET BUITENLAND LATEN AFLEVEREN, DAN KRIJGT U NA HET PLAATSEN VAN UW BESTELLING BERICHT VAN ONS MET DE EXACTE VERZENDKOSTEN.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »