Over ons

Er klinkt muziek, de inrichting straalt warmte uit en de producten worden op juiste wijze belicht.

De Ridderkerkse juwelier biedt al meer dan twintig jaar een beleving aan de klanten. Voor de eigenaresse Andrea van der Meer is dit niet meer dan normaal. "Die beleving is onderdeel van het totaal plaatje waarmee wij ons willen onderscheiden. Samen met onder andere onze vakkundigheid, creativiteit, presentatie, innovatie en klantvriendelijkheid leverde dit ons al eens de titel beste juwelier van Nederland op" , Aldus een trotse Andrea. Jewel Trend heeft een brede collectie. Voor elk prijssegment is er wel iets in huis. Dat is een reden waarom Jewel Trend veel tevreden klanten heeft, afkomstig uit heel het land. " Ze komen voor ons assortiment, waarin we alle topmerken kunnen aanbieden."  

Jewel Trend heeft medio 2018 de felbegeerde Trouwringen award gewonnen!


Behalve de winkel is Jewel Trend ook veel bezig met bussines events. Er worden veel netwerk avonden georganiseerd. Samen met deze nieuwe netwerken kan Jewel Trend voor bijzondere acties zorgen. 
Veel bekende mensen hebben Jewel Trend gevonden. 

Al meer dan twintig jaar ontwerpt Jewel Trend in eigen atelier uiteenlopende ontwerpen voor alle gelegenheden met zeer gespecialiseerde en ervaren goudsmeden, diamantzetters en handgraveurs. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwringen. Wij ontwerpen een uniek sieraad geheel naar uw wens. Ook kunnen wij sieraden maken waar as van uw dierbare in verwerkt word.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »