MY iMenso

Heeft u ze nog thuis liggen, oude Nederlandse muntstukken in één of andere kast? Heeft uw (groot)moeder nog gouden of zilveren munten? U mag zich gelukkig prijzen, want de nieuwe trend is namelijk het dragen van dit soort muntstukken, in een op maat gemaakte hanger, medaillon of armband. 
Uiteraard heeft niet iedereen deze begeerde items liggen. Daarvoor creëerde het Belgisch/Nederlandse bedrijf Bene-Lux Jewels een volledig nieuw en hip sieradenconcept, te dragen aan een armband of collier. MY iMenso draait om een zilveren medaillon, dat aan twee zijden open is en daardoor aan twee zijden gedragen kan worden. In het unieke MY iMenso medaillon, kunt u 1, of zelfs meerdere "insignia's" plaatsen. Deze insignia is uw persoonlijke noot in de hanger en kan in verschillende uitvoeringen verkregen worden. Er zijn kleurrijke edelstenen, agaat-camee's, zilveren gravures, zilveren fantasie insignia's en zilver insignia's ingelegd met emaille. MY iMenso heeft een voortdurend groeiende en trendgevoelige collectie, met inmiddels al meer dan 500 verschillende combinatiemogelijkheden. 

Pagina 1 van 9
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »