Donna Oro Elements Armband

Donna Oro Elements armband

Donna Oro Elements is een sieraad dat u kunt aankleden met verschillende soorten elementen. Het is gebaseerd op het idee dat ieder van ons uniek is en dat we vervolgens ons uniek verhaal kunnen vertalen naar een elements armband. Door middel van elementen zoals hartjes, letters of tekens, kunt u belangrijke levensgebeurtenissen vertalen en toevoegen aan uw sieraad, waardoor u over tijd een sieraad draagt dat uw verhaallijn representeert.

Donna Oro Elements komt oorspronkelijk uit Italie. Jewel Trend Ridderkerk © zag de potentie van het concept en heeft het naar Nederland gebracht. Als officiële reseller van Donna Oro Elements kunt u altijd terecht bij ons voor eventuele vragen, of om Donna Oro Elements in het echt te bekijken.

In onze shop zijn 5 verschillende armbanden beschikbaar. 4 van zilver met verschillende patronen en 1 van 18 karaat goud. De prijs van een kale Donna Oro Elements armband is vanaf 79 euro. De elements zelf zijn beschikbaar vanaf 25 euro.

Pagina 1 van 8
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »